Asiantuntijamme

Viisi hyvin koulutettua, luontaishoitojen monipuolista ammattilaista. Saman katon alla - valmiina rakentamaan Sinun hyvinvointiasi.
.
Heli Heiskanen
Koulutettu hieroja, jalkojenhoidon ammattitutkinto
Puh. 050 572 1011


Keväällä 2012 toteutui haaveeni omasta hoitolasta. Toivon hoitola Villiruusun olevan paikka jossa asiakas voi unohtaa kiireen, rentoutua ja rauhoittua.

Minulla on kaksi ammattia, jotka tukevat hyvin toisiaan. Olen koulutettu hieroja sekä suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

Asiakkaani haluavat huolehtia itsestään. He haluavat rentoutua turvallisessa ja viihtyisässä hoitoympäristössä. Monille hieronta on työkykyä ylläpitävää hoitoa. Hieronnassa väsyneet ja ylikuormittuneet lihakset rentoutuvat. Myös mieli kohenee, sillä hieronta laukaisee myös henkistä stressiä.

Jalkojenhoito on terveydestä huolehtimista ja jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehoon. Ikäihmisten oma jalkojenhoito on monesta syystä hankalaa ja olenkin tuttu vieras monelle Imatran vanhukselle.

Asiakkaani saavat apua ongelmiinsa sekä iloa, energiaa ja voimavaroja arkeen.Tuula Saloranta
Koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja, luontaishoitaja
Puh. 040 416 7120


Olen Tuula Saloranta, koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja ja luontaishoitaja. Teen myös hermoratahierontaa ja erill.energiahoitoja yksilö-sekä ryhmähoitoina. Nyt myös Etelä-Karjalassa mahdollisuus kristallivuodehoitoon ( Brasilian Casa)

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ennalta ehkäisevää, hyvinvointia lisäävää ja edistävää kokonaisvaltaista terveydenhoito palvelua.

Esim.hierontahoidoissa tarkoituksena on kokonaisvaltaisen lihaskäsittelyn avulla auttaa kehoa palautumaan normaaliin tilaan, tukirakenteen tasapainottaminen lihasjännityksiä ja hermopinnetiloja löysäämällä, liikkuvuutta lisäämällä ja aineenvaihduntaa parantamalla. Tällöin elimistölle itselleen luodaan mahdollisuus lähteä korjaamaan tilannetta.


Lilla Saaristo
Hyvinvointivalmentaja, LTO, KM
Puh. 050 514 6400
Hyvinvointineuvonta, tuotemyynti ja pedagogiset asiantuntijapalvelut 

Hyvinvoinnin Vuoksi on innovatiivisia kehon ja mielen hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Hyvinvoinnin Vuoksi tarjoaa kaikenikäisille laadukkaita liikunnan ja musiikin koulutuspalveluita, hyvinvointineuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hyvinvoinnin Vuoksi Oy:n perustaja ja omistaja Lilla Saaristo on positiivinen, energinen, avulias ja helposti lähestyttävä. Lillalla on pitkä ja monipuolinen kokemus eri-ikäisten opettamisesta. Lilla on erikoistunut musiikki- ja liikuntakasvatukseen sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Oletko kiirein ja stressaantunut? Suo itsellesi nautinnollinen hetki, josta saat taas voimaa arkipäivääsi.


Taru Astikainen
Luontaishoitaja
Puh. 050 347 3668


Luontaishoitola Ayurveda auttaa sinua pysähtymään ja huolehtimaan itsestäsi. Hoidoissa ihmisessä hoidetaan sekä kehoa, että mieltä. Hyvinvointi ja terveys on eri osa-alueiden tasapainoa.

Luontaishoitola tarjoaa seuraavia hyvinvointihoitoja:

Ayurvedinen kuumakivihieronta
Intialainen päähieronta Unelma
Tiibetiläinen hunajahoito
Suklaahieronta
Shiatsu
Vyöhyketerapia
Aromaterapia

Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen

Sara Koho
Co-Rento Voimavarakouluttaja®, klassinen homeopaatti (1995) ja sairaanhoitaja (1989) sekä terveydenhoitaja AMK (2005).
Puh. 0400-847556


Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 1995 pitäen vastaanottoa sekä erilaisia luentoja ja kursseja. Koulutuksen kehittämisen myötä työpainoni on siirtymässä vastaanotolta koulutuksen suuntaan. Toimin siis pääkouluttajana ja koulutuksen kehittäjänä Päivölän Kansanopiston kanssa yhteistyössä sekä pidän vastaanottoa Imatralla, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Ihmisten hyvinvointi ja vastuunotto omasta ja yhteisön hyvinvoinnista erilaisin keinoin on lähellä sydäntäni. Muuntaudun helposti erilaisten ryhmien vetäjäksi. Tärkeimpiä työvälineitäni on intuitio ja ihmisten kuuntelu. Toimin LKL:n (luonnonlääketieteen keskusliiton) hallituksessa sekä yhteiskunta- ja lakityöryhmässä vapaaehtoistyössä päämääränäni työ luontaishoitojen virallistamiseksi sekä hoitojen alvittomuuden saavuttaminen.

Minulle kaksi suurinta asiaa on perhe ja työ. Se, että saan tehdä rakastamaani työtä, jossa voin auttaa ihmisiä eri tavoin, on minulle äärimmäisen tärkeää. Elämäni pilari on perheeni, mm. lapseni ja mieheni, joille saan olla äiti, puoliso, tytär, ystävä sekä isoäiti eli mamu. Elämäni ilot ovat pienet lapsenlapseni Jimi (12/08) ja Jico (08/11) sekä arkeni sulostuttaja Toy villakoira Viivi. Ilman työtäni ja perhettäni en olisi se mikä olen. Pidän haasteista työelämässä ja niitä olen myös joutunut eri tavoin omassa elämässänikin kohtaamaan. Minulle kantavimpia ajatuksia on olla läsnä, rehellisesti ja avoimesti läsnä niin ihmissuhteissa, työssä, kuten kaikessa. Minulle kaikki nk. muiden ihmettelemä epäluonnollisuus on luonnollista, luonto ja luonnon henget, oppaat, voimaeläimet, symbolit, alitajunnan tarinat ovat luonnollista osaa elämääni. Syntymä ja kuolema ovat osa elämän rytmiä.

Olen tajunnut olevani ihminen, joka voi opettaa toisia huomaamaan tämän saman herkkyyden itsessään ja tulkitsemaan tajunnan virtaa. En koe osaavani enempää kuin muut, mutta koen omaavani lahjan opastaa ihminen omille syville alitajunnan lähteille, luottamaan itseensä ja löytämään sitä kautta oma vahvuutensa. Saan käyttää omaan lahjaani ja toteuttaa elämäntehtävääni tämän kuuntelemisen opettamisessa. Se tuo minulle valoa ja rakkautta elämääni monin tavoin.

Rakkaudella - Sara

Koulutustaustaa:
Sairaanhoitaja 1989
Regressioterapeutti 1997
Diplomihomeopaatti 1995
Terveydenhoitaja Amk 2005

Täydennyskoulutukset:
Homeopatian täydennyskoulutuksia Suomessa ja Englannissa
Erilaisia täydennyskoulutuksia esim. aiheista:
- kipu
- dementia
- seksuaalisen hyväksikäytön ymmärtäminen
- aktiivi synnytys ja vesisynnytys
- henkioppaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti